вівторок, 5 квітня 2011 р.

ОГЛЯД DRAFTSIGHT


Прошу пробачення за мовчання. Сьогодні хочу розповісти DraftSight, а точніше версію для Linux, що нещодавно вийшла. Почнемо з приємного дана версія є безкоштовною, при умові реєстрації та перереєстрації через 12 місяців. А саме головне він підтримує формат dwg.
Інтерфейс DraftSight дуже подібний до інтерфейсу AutoCad. Інтерфейс користувача, на жаль, англійською мовою, переважна більшість інструментів інтутивно понятна та несе таке саме навантаження як і в AutoCad.

 
Інтерфейс системи налаштування опцій програми виконаний у вигляді меню, що розгортається, на мій погляд та навіть зручніше. Налаштування близькі до AutoCad. Тут можна налаштувати колір робочого простору та поведінку правої клавіші миші, та багато іншого.

Присутня трасування ліній як ортогональне так і за власними кутами. Ортогональне трасування увімкнене за замовченням.

 
Хочу наголосити на панелі властивостей об'єкту. Мені вона здається більш інформативною ніж AutoCad. 



 
Що, до реєстрації продукту, то вона відбувається при спробі перший раз зберегти файл. Вам запропонують ввести свій email адрес, необхідно ввести дійсну адресу, так як на неї буде відправлене запрошення на реєстрацію. Після переходу по посиланню, яке прийде на Ваш email Вам буде доступне можливість завантажити детальну інструкцію по роботі з програмою, знов ж таки англійською мовою, вчимо англійську.

Завантажить дану програму можна за посиланням: http://www.3ds.com/products/draftsight/download-draftsight/




Немає коментарів:

Дописати коментар